Menu

Parkeer altijd voordelig en zorgeloos in het centrum!

Centraal, voordelig en snel online te reserveren, parkeren was nog nooit zo leuk.

Bekijk onze locaties

Direct reserveren

Kies een stad en datum

 • Parkeren bij de officiële parkings van Eindhoven Airport

  Ga jij een weekendje weg en vlieg je vanaf Eindhoven Airport? Parkeer dichtbij, vertrouwd en voordelig bij de officiële parkings van Eindhoven Airport

 • Thuiswedstrijden PSV 2023

  Ben verzekerd van een parkeerplaats tijdens alle thuiswedstrijden van PSV. Selecteer de datum van de wedstrijd die je gaat bezoeken en klik op 'Reserveer nu!'

  Klik hier voor het wedstrijdprogramma van PSV 2023

 • Parkeerticket Oranje vrouwen

  Ga jij de Oranje Leeuwinnen aanmoedigen?

  Reserveer dan eenvoudig je parkeerplaats en ben verzekerd van een plek.

 • NN Marathon Rotterdam 2023

  Verzeker jezelf van een parkeerplaats op 15 en 16 april. Parkeer bij onze voordelige parkeerlocaties aan de rand van de stad of nabij start/finish. 

  LET OP: tijdens Marathon Rotterdam (15 en 16 april) zijn er wegafsluitingen. Parking Rotterdam Building is bereikbaar vanuit het Westen via Westblaak, linksaf naar Karel Doormanstraat en vervolgens rechtsaf richting de Aert van Nesstraat. 

 • Guus Meeuwis 'Groots met een zachte G' 2023

  In juni 2023 staat Guus Meeuwis weer met zijn Groots met een zachte G stadionconcerten in het Philips Stadion in Eindhoven! Reserveer nu al vooraf jouw parkeerplek en ben verzekerd van een voordelige parkeerplek op loopafstand. 

 • Blijf op de hoogte

  Mis geen enkele winactie of kortingsactie en blijf op de hoogte van de nieuwste parkeerlocaties!

Wie is ParkingYou?

Altijd voordelig parkeren bij één van onze parkeerlocaties!

ParkingYou exploiteert parkeerlocaties in onder andere Eindhoven, Tilburg, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Wij vinden het belangrijk dat iedereen prettig, veilig en voordelig kan parkeren. Onze parkeerlocaties liggen in het centrum en we hebben geregeld acties!

Beheer jij vastgoed?

Verhoog de kwaliteit en maximaliseer jouw rendement!

Wij maken van elke parkeerfaciliteit een commercieel bedrijf! Door innovatieve toepassingen, doorgedachte marketingcampagnes en een hoogwaardig operationeel beleid zorgen wij ervoor dat je direct extra parkeerinkomsten genereerd.

Bekijk de mogelijkheden