Kerstgeschenk voor het goede doel

18 dec. 2022

Dit jaar doen we nét even wat anders dan een fysiek kerstgeschenk voor zakenrelaties.

Beste partners, leveranciers en klantrelaties. Dit jaar doen we het net even anders. Pom, de dochter van de oprichter van ParkingYou heeft diabetes type 1. Bij kinderen en jongeren met diabetes type 1 spelen vaak veel vragen rondom deze ziekte, waarbij het behoorlijk spannend kan zijn om dit met je ouders te bespreken. Pom inspireerde ons om daar wat mee te doen. Zo bedachten we dat er een laagdrempelige serie moet komen waarin we (Lau & Dian) op zoek gaan naar de antwoorden. Op deze manier willen we een leuk, laagdrempelig en fris platform bieden aan deze doelgroep waar ze met hun vragen terecht kunnen.​ 

Wat doet de stichting?

Achter de schermen wordt er hard gewerkt om dit platform op te bouwen. Mocht je nieuwsgierig zijn kun je alvast een kijkje nemen op het Instagramaccount van Suikerpraat of op de website (live in het nieuwe jaar!) Met deze stichting willen we voornamelijk kinderen, jongeren en hun ouders informeren over diabetes type 1. In de serie Suikerpraat gaan Dian en Lau op pad om antwoord te krijgen op vragen die bij deze doelgroep spelen. Dat zijn vaak ook thema's die spannend of moeilijk zijn om met bijvoorbeeld je ouders te bespreken. Juist door deze vragen op een ludieke manier te stellen, hopen we met Suikerpraat een veilig platform te bieden voor deze doelgroep. 

De eerste donatie vanuit ParkingYou!

Om de stichting 'handen en voeten' te geven, is er natuurlijk startkapitaal nodig. Denk aan het bouwen van de website, het drukken marketingmateriaal en de serie Suikerpraat. In plaats van een fysiek kerstcadeau aan zakenrelaties, besloot Raymond dit jaar om een eerste donatie van drieduizend euro te schenken zodat we in elk geval van start kunnen met de stichting. Met dit bedrag kunnen we in elk geval van start en doen we ons uiterste best om in het begin van het nieuwe jaar de website klaar te hebben! Ook gaan we alvast op pad voor het maken van de serie Suikerpraat.Vind je het leuk om ons op de voet te blijven volgen? Houd dan zeker de website en ons Instagramkanaal in de gaten! 

And last but not least...

Wenst team ParkingYou je hele fijne feestdagen én bovenal een knallend uiteinde toe! Tot snel in het nieuwe jaar!