Wat vinden de collega's van ParkingYou het leukste aan hun werk?

31 Mar 2022

Vorige keer maakten we kennis met de gezichten achter ParkingYou.

Volgens Anique, Business Manager bij ParkingYou, zijn er veel ontwikkelingen gaande achter de schermen. Nieuwe samenwerkingen met partners, nieuwe projecten, nieuwe parkeergarages en ga zo maar door… Dag en nacht is de ‘ParkingYou family’ (zoals zij zichzelf noemen), druk in de weer om de beste service te kunnen verlenen aan abonnees of opdrachtgevers. Dat er hard gewerkt wordt is een ding dat zeker is.

Vorige keer maakten we kennis met de gezichten achter ParkingYou.  

Volgens Anique, Business Manager bij ParkingYou, zijn er veel ontwikkelingen gaande achter de schermen. Nieuwe samenwerkingen met partners, nieuwe projecten, nieuwe parkeergarages en ga zo maar door… Dag en nacht is de ‘ParkingYou family’ (zoals zij zichzelf noemen), druk in de weer om de beste service te kunnen verlenen aan abonnees of opdrachtgevers. Dat er hard gewerkt wordt is een ding dat zeker is. Gelukkig is er naast al dat harde werken ook tijd voor leuke dingen zoals de elke maand terugkerende vrij-mi-bo. Dit jaar staat er zelfs een wel héél exotisch uitje gepland en gaat het hele team naar Ibiza!  

De goede sfeer tussen collega’s onderling lijkt een positieve invloed te hebben op de groei van het bedrijf. Hoe denk jij daarover? Is een goede werksfeer essentieel voor de groei van een bedrijf? 

We vroegen een aantal ParkingYou collega’s wat zij het leukste aan hun werk vinden. 

Lijkt het je geweldig om deel uit te maken van deze gezellige familie? Check dan snel de vacature pagina!