ParkingYou op IBIZA ter ere van 5-jarig bestaan!

28 Jul 2022

‘’What happens on Ibiza, stays on Ibiza’’. Maar wat team ParkingYou tijdens hun onvergetelijke trip op Ibiza heeft meegemaakt, willen we je zeker niet ontnemen...

Raymond, de directeur van ParkingYou had al een hele tijd de wens om zijn hele ParkingYou team mee te nemen naar zijn favoriete eiland Ibiza! Het 5-jarig bestaan van ParkingYou was voor hem dan dé perfecte reden om met zijn allen om het vliegtuig in te stappen naar het magische eiland in de Belearen.  

De voorbereidingen gingen zeker al een jaar eerder van start. Raymond ging samen met Anique, Businessmanager bij ParkingYou, rond de tafel om in het geheim plannen voor deze unieke trip te smeden.  

Achter de schermen werd er een gigantische villa met privé discotheek en voor iedereen een eigen slaapkamer gehuurd. Een fantastische boottrip naar Formentera werd vastgelegd. Masseurs en een Yoga teacher werden ingehuurd, Beachclubs en alle nodige versnaperingen werden vooraf geregeld. En zelfs de opblaasdieren in het zwembad mochten niet ontbreken. 

Je kunt je voorstellen dat iedereen zijn ogen uitkeek bij aankomst op Ibiza. Dat het vet zou gaan worden, dat wist iedereen... Maar dít had niemand durven dromen!  

We hebben gelachen, gedanst, gefeest en onnozel gedaan. We hebben heerlijk gegeten en kunnen genieten van de zon en alle activiteiten. Nu zijn onze batterijen weer helemaal opgeladen om als ParkingYou familie voor je aan het werk te gaan! Op naar de volgende 5 jaar! 

Wil je nog lekker ‘effe’ meegenieten van onze heerlijke vibes en onvergetelijke momenten? Check dan zeker de aftermovie! Oh, en lijkt het je wat om part of the family te worden? Houd dan hier onze vacatures in de gaten!