Menu
Back to overview

ParkingYou breidt haar positie verder uit in Amsterdam!

De opening van onze nieuwe parkeerlocaties Parking Bos en Lommerplantsoen staat gepland. In juni gaan we open!

ParkingYou breidt haar positie verder uit in Amsterdam!
ParkingYou breidt haar positie verder uit in Amsterdam!

Het parkeerterrein bevindt zich in de buurt Bos en Lommerplantsoen in Amsterdam en werd onlangs helemaal vernieuw, opnieuw aangelegd en vergroot. Het terrein heeft nu 168 plaatsen. 

De uitbereiding van het parkeerrterrein biedt onder andere veel mogelijkheden voor de omwonende. De parkeerdruk lag namelijk erg hoog in deze buurt. De huidige huurders die via Stadsgenoot een parkeerabonnementen hebben, worden overgezet naar ParkingYou maar door de uitbereiding is er ook nog veel plaats over voor eventuele nieuwe abonnees en consumenten die gewoon voor een dagje willen parkeren. Het centrum van Amsterdam is vanuit deze buurt namelijk goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het scheelt veel in parkeerkosten en je staat binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam. 

Met de opening van dit nieuwe parkeerterrein breidt ParkingYou haar positie in Nederland verder uit naar Amsterdam. 

Parkeerders zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week welkom. Je rijdt naar binnen door middel van je bankpas of creditcard en betaald eenvoudig bij de uitrit. Hierdoor hoef je niet meer langs een betaalautomaat. Het is dus niet mogelijk om met contact geld te betalen. Binnenkort kunnen parkeerders ook vooraf hun parkeerplaats reserveren via onze website en op kenteken het parkeerterrein in- en uitrijden!