Parkeren + openbaar vervoer naar het Circuit in Zandvoort - F1 fans opgelet!

30 Aug 2022

Ga jij naar het F1 Race spektakel in Zandvoort? Zorg dat je jouw strategische 'Parking-Pit-Stop' vooraf hebt gereserveerd vanaf slechts €8 euro voor een hele dag! We hebben de reisroute met het openbaar vervoer al voor je uitgestippeld!

Parkeren + openbaar vervoer naar het Circuit in Zandvoort - F1 fans opgelet!

Voordelig Parkeren tijdens de F1 Dutch Grand Prix - Circuit Zandvoort?

Op 2, 3 en 4 september vindt de Formule 1 Grand Prix van Nederland op circuit Zandvoort plaats.

Deze drie dagen reizen duizenden racefans af naar Zandvoort. Door enorme drukte is het helaas niet mogelijk om met de auto het circuit te bereiken. Zorg ervoor dat je jouw ‘Parking-Pit-Stop’ vooraf hebt gereserveerd.

Wij helpen je alvast op weg met onze beschikbare parkeerlocaties in Amsterdam. Vanaf daar pak je met gemak de bus, tram of metro naar het circuit in Zandvoort.

Hieronder delen we onze parkeer + openbaar vervoertips naar het circuit met je.

 

Super voordelig parkeren vanaf €8,- euro per dag bij Bos en Lommer plantsoen in Amsterdam

Parkeer je auto ‘Bos en lommer plantsoen’ [Klik hier om te reserveren]Super goedkoop parkeren vanaf €8 euro per dag!

Vanaf daar reis je met het openbaar vervoer vanaf Bos en Lommerplein. Op de website www.9292.nl vind je verschillende mogelijkheden om het Circuit in Zandvoort te bereiken. Neem bijvoorbeeld buslijn 15, 21, 80  of tram 7.

Vanaf de bushalte Bos en Lommerplein reis je eenvoudig met de bus, tram of metro. De korst beschikbare reisroute duurt slechts 45 minuten!

Zo ben je bijna met de snelheid van de coureurs op het circuit van Zandvoort! Check vooraf even de meest gunstige reisroute voor jouw situatie.