Parkeer zorgeloos bij al onze locaties met SMS Parking

21 May 2024

­čô▒ Vanaf nu kun je bij onze parkeerlocaties ook gebruik maken van de handige app van SMSParking. In de app zoek je naar de parkeerlocatie, voert je kenteken in en start je de parkeeractie. 

Parkeer zorgeloos bij al onze locaties met SMS Parking

Maak je gebruik van de SMSParking Card? Dan kun je deze ook gebruiken voor het reserveren van een parking. Zo ben je verzekerd van een plek én maak je het indienen van parkeerbonnetjes bij je werk- of opdrachtgever overbodig! Achteraf ontvang je de factuur van je parkeeracties. Wel zo handig voor de administratie!

Over SMSParking

SMSParking ontzorgt met haar parkeerdiensten zowel werkgevers, werknemers en privé rijders. Sinds 2007 biedt SMSParking een sterk product dat gemak, voordeel en efficiëntie levert aan de mobiliteit in de kaders van betaald parkeren. Werkgevers worden ontzorgd door vereenvoudiging van de (parkeer) administratie, heldere rapportages en centrale facturatie. Werknemers hoeven niet meer voor te schieten en te declareren, geen muntjes meer nodig en zeker geen tijd te verdoen aan de parkeermeter.Elke zakelijke SMSParking klant, ervaart het gemak van de stabiele APP en bespaart naast tijd ook kosten want men betaalt nooit teveel en al zeker niet voor parkeerboetes. Met de SMSParking Card is toegang tot parkeergarages eenvoudig en administratief verantwoord.

Benieuwd naar de app of SMSParking Card? Bezoek: https://smsparking.nl/Onze parkeerlocaties waarbij je in kunt rijden met de SMSParking app en Card vind je hier: https://parkingyou.nl/nl