Feestelijke opening bij parkeergarage in Rijswijk!

4 Oct 2022

FEESTELIJK NIEUWS: ParkingYou opende onlangs een nieuwe parkeergarage ‘Parking at the Park’ gelegen aan het Kessler Park in Rijswijk. En zo’n opening wordt natuurlijk feestelijk aangepakt! 

Dit keer stapt Parkeervrouw Lau in de auto bij Mark, Operationeel Manager bij ParkingYou, om erachter te komen wat er bij een opening van een nieuwe parkeerlocatie komt kijken.   In de video vertelt Mark wat er zoal komt kijken voorafgaand de opening van een nieuwe parkeergarage. Is er bijvoorbeeld al parkeerapparatuur aanwezig of dienen er nieuwe te worden geplaatst? Ook wordt de uitstraling bepaald en wordt de koppeling gemaakt met partners als Parkmobile, Easypark, Vicky en uiteraard ook het reserveringssysteem van Voordeligparkeren. Zo kunnen parkeerders altijd en overal, gemakkelijk en voordelig een parkeerplaats boeken. 

ParkingYou neemt volledig de zorg op voor het exploiteren en beheren van de parkeerlocatie.  

Naast Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven, kun je voortaan ook in Rijswijk je auto parkeren via Voordeligparkeren.nl. Met zo’n 800 parkeerplaatsen én een groen stadspark in het midden van de parking, ben je gegarandeerd van een veilige, voordelige en comfortabele parkeerplek. 

Goed om te weten: Naast kort parkeren kun je ook een voordelig parkeerabonnement afsluiten voor deze parkeerlocatie. Dit kan eenvoudig via Rentaparking.nl. En voor kort parkeren, reserveer je eenvoudig via Voordeligparkeren.nl