lightbulb_outline Reserveer hier de laatste parkeerkaarten voor Groots met een zachte G!

Parkeren zonder Gedoe tijdens Groots met de zachte G!

2 mei 2023

Geen zin in gedoe met het vinden van een parkeerplek? Reserveer je P voor Groots met een zachte G. Zo ben je verzekerd van een parkeerplek op loopafstand van het Stadion!

Parkeren zonder Gedoe tijdens Groots met de zachte G!

Op 16, 17 & 18 juni 2023 vindt het Grootse Guus Meeuwis spektakel in Eindhoven weer plaats.We hebben een aantal van onze parkeerlocaties voor je op een rijtje hebben gezet. Allemaal op loopafstand van het Philipsstadion.

Je reserveert eenvoudig je parkeerticket al € 12.50 voor een hele dag/avond!LET OP: Bijna alle parkeertickets zijn uitverkocht. Reserveer nog snel de laatste parkeervakken: 

VOL! Klik hier voor de beschikbaarheid en tarieven van Parking Bedrijfsschoolgebouw ( € 17,50 per dag) - 9 min. lopen

LAATSTE PLEKKEN Klik hier voor de beschikbaarheid en tarieven van Parking DLL (Centrum) (€ 15,- per dag) - 15 min. lopenLAATSTE PLEKKEN Klik hier voor de beschikbaarheid en tarieven van Parking Fellenoord (€ 17,50 per dag) - 10 min. lopenLAATSTE PLEKKEN Klik hier voor de beschikbaarheid en tarieven van Parking TD Gebouw (€ 12,50 per dag) -  20 min. lopenTIP: Op het parkeerterein LAC (Victoriapark) kun je ter plekke ook parkeren. Je kunt hiervoor niet reserveren. VOL=VOL.