lightbulb_outline Reserveer hier de laatste parkeerkaarten voor Groots met een zachte G!

Leuke evenementen deze zomer in Eindhoven!

22 jul. 2022

De zomer is van start gegaan en gelukkig worden er in Eindhoven weer allerlei leuke evenementen georganiseerd. Deze zetten wij graag voor je op een rij!

Leuke evenementen deze zomer in Eindhoven!

Park Hilaria EindhovenKen jij Park Hilaria al? De kermis van Eindhoven! Vanaf 5 t/m 14 augustus wordt een groot gedeelte van Eindhoven omgetoverd in een groot pretpark! Wil jij zeker zijn van een voordelige parkeerplek? Reserveer dan vooraf een parkeerplek bij Parking Fellenoord vanaf slechts €4,- per dag.

Feel Good MarketAls je in Eindhoven bent, is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de Feel Good Market, dat iedere derde zondag van de maand plaatsvindt op Strijp-S. Het is een bruisend evenement vol duurzame, handgemaakte, originele en inspirerende (streek)- producten, lekkere (bio) hapjes, drankjes, workshops en goede live muziek. Een lekker dagje uit voor het hele gezin.

Vermijd dure parkeergarages en parkeer om de hoek bij Parking Philips Stadion of Parking Bedrijfsschoolgebouw. Je parkeert hier al een hele dag voor maximaal €9,-.

Natlab Buitenfilm Festival Ruim twee jaar hebben we het buitenfilm festival van Natlab moeten missen, maar dit jaar keert het weer terug! Van 15 juli tot en met 3 september geniet je ieder weekend niet alleen van de beste arthouse films, maar ook van live muziek en een driegangen diner!

Bespaar op je parkeerkosten en parkeer op maximaal 5 minuten loopafstand bij Parking Bedrijfsschoolgebouw of parkeer bij het Philips Stadion, bij Parking Philips Stadion.

Eindhoven Maker FaireOp 24 en 25 september vindt op het Stadhuisplein de Eindhoven Make Faire plaats. Laat je op dit evenement verrassen met de beste en leukste creaties en uitvindingen. Parkeren tegenover het evenement? Dat kan bij Parking Stadkantoor. Reserveer hier jouw parkeerplek!

Alegria Festival Op 23 en 24 juli staat het Ketelhuisplein in Eindhoven volledig in het teken van het proeven en beleven van de Caribische en Zuid-Amerikaanse cultuur. Naast Latin muziek, de wereldmarkt en dansworkshops, zijn er ook leuke activiteiten voor de kids. Een perfect dagje uit voor het hele gezin dus. Geen zin in parkeergedoe? Parkeer dan de auto om de hoek bij Parking Philips Stadion of bij Parking Bedrijfsschoolgebouw.