Menu
Terug naar overzicht

Informatie parkeerticket NN marathon Rotterdam 2019

Nog twee weken en dan vindt de 39e editie van de NN Marathon in Rotterdam plaats! Reserveer nog snel jouw parkeerplaats bij Parking Hofplein!

Informatie parkeerticket NN marathon Rotterdam 2019
Informatie parkeerticket NN marathon Rotterdam 2019

Informatie parkeerticket NN marathon Rotterdam 2019. Ook dit jaar doen weer duizenden deelnemers mee. Ben jij er één van of kom je een vriend, familielid of collega aanmoedigen? Reserveer dan een parkeerplaats en ben verzekerd van een parkeerplaats bij de finish! Via de onderstaande link kan je voor €11,50 een parkeerplaats bij Parking Hofplein reserveren.

 https://tibbaa.com/order/kaybep71qe?lang=nl

Bereikbaarheid 

De garage is het beste te bereiken vanuit het noorden en westen. Kom je vanuit het zuiden? Rij dan verder door en neem afslag 14 Rotterdam E19. Rij vervolgens over de Schiekade naar Parking Hofplein toe. De ingang van de garage is aan de Couwenburg. 

In- en uitrijden 

Dit jaar kunnen alle deelnemers die een parkeerticket hebben gekocht in- en uitrijden door middel van kentekenherkenning. Geef bij je reservering het kenteken op zodat wij deze in het systeem kunnen invoeren. Rij vervolgens rustig naar de inrijterminal, blijf even staan en de roldeur zal automatisch opengaan. Hetzelfde geldt voor het uitrijden. De loopdeuren zullen opengezet worden zodat je ook eenvoudig tevoet de garage in kan komen. Je hebt al van te voren betaald dus hoeft niet meer langs de kassa te gaan.

Ondervind je problemen? 

Tijdens spitsuren zullen er stewards staan die ervoor zorgen dat alles soepel zal verlopen. Zij kunnen je helpen bij vragen! De garage is volledig gereserveerd voor marathon bezoekers dus houd je ticket bij de hand voor het geval je kenteken niet goed wordt gelezen. Zij kunnen de QR code scannen en je alsnog binnen laten. Zijn onze stewards niet aanwezig en ondervind je problemen, druk op de info button en dan zal onze klantenservice jou tewoord staan! Jouw kenteken en naam zijn bekend bij hen dus zij kunnen jou altijd naar binnen laten. 

 

Heb je nog vragen? Tijdens kantooruren kan je ons bereiken via info@parkingyou.nl of 0408200956.