Menu
Terug naar overzicht

De eerste parkeerlocatie is gekoppeld aan ons nieuwe reserveringssysteem!

Wil je graag verzekerd zijn van een fijne parkeerplaats als je een dagje weg gaat? Dat kan voortaan bij ParkingYou!

De eerste parkeerlocatie is gekoppeld aan ons nieuwe reserveringssysteem!
De eerste parkeerlocatie is gekoppeld aan ons nieuwe reserveringssysteem!

Na hard werken is vandaag de eerste parkeerlocatie gekoppeld aan ons nieuwe reserveringssysteem! Vanaf deze week kan je altijd vooraf je parkeerplaats reserveren bij Parking Shopping Center Rotterdam. Ga je binnenkort een dagje winkelen bij Alexandrium? Reserveer dan vooraf je parkeerplaats en rijdt eenvoudig in door middel van kentekenherkenning. Je hoeft volgens niet meer langs de kassa. Parkeren was nog nooit zo leuk en eenvoudig! 

Klik op de volgende link om naar de Parking Shopping Center Rotterdam te gaan: https://parkingyou.nl/nl/locaties/rotterdam/parking-shopping-center-rotterdam/id=1 

We merkte dat steeds meer mensen de behoefte hebben om vooraf een parkeerplaats te reserveren. De parkeerdrukte wordt steeds hoger in de grote steden waardoor het ook steeds lastiger wordt om een fijne en vooral voordelige parkeerplaats te vinden. Hier wilden wij iets aan doen, want niemand wil uren rondrijden op zoek naar een voordelige parkeerplaats! We hebben daarom een systeem gemaakt waarmee je eenvoudig en snel een parkeerplaats kan reserveren. Je ontvangt na de reservering alle informatie met betrekking tot het in- en uitrijden. De prijzen variëren per locatie maar beginnen vanaf €3,- per dag! 

Het blijft natuurlijk niet alleen bij Parking Shopping Center Rotterdam. We zijn druk bezig om ook onze andere parkeerlocaties te koppelen. Volgende week zullen we bijvoorbeeld Parking DLL en Parking Fellenoord lanceren! Houd onze social media pagina's daarom in de gaten en blijf op de hoogte van de lanceringen. 

Heb je vragen over het reserveren? Ga dan naar onze klantenservice pagina. https://parkingyou.nl/nl/reserveren-via-parkingyou