Wordt geen Parkeerspookrijder!

19 Oct 2023

"Parkeerspookrijders," je kent ze wel. Bestuurders die onnodig hoge parkeerkosten betalen door onwetendheid, gemiste kortingen en onjuiste informatie. Check onze tips over hoe je kunt voorkomen om zelf een Parkeerspookrijder te worden.

Wordt geen Parkeerspookrijder!
Wat Zijn Parkeerspookrijders?

Net zoals in het verkeer waar spookrijders bestuurders zijn die tegen het verkeer in rijden, zijn parkeerspookrijders mensen die op zoek zijn naar de beste parkeermogelijkheden, maar zonder de juiste route te volgen. Ze eindigen vaak in situaties waarin ze onnodig hoge parkeerkosten moeten betalen. Dit kan gebeuren om verschillende redenen:

 • Meer betalen dan nodig is: Spookrijders zijn meestal niet op de hoogte van de voordelige tarieven voor betaald parkeren. Hierdoor betalen ze vaak meer dan nodig is. Wist je trouwens dat het reserveren van een parkeerplek bij ons vaak voordeliger is dan ter plekke parkeren?! Reserveren doe je eenvoudig via onze website natuurlijk!

 • Gemiste Kortingsmogelijkheden: Ze lopen kortingen en aanbiedingen mis die beschikbaar zijn bij parkeerbedrijven, zoals die van jou. Hierdoor betalen ze vaak de volledige prijs.

 • Onjuiste Informatie: Sommige bestuurders vertrouwen op verouderde informatie over parkeergelegenheden, waardoor ze onnodig veel betalen.

 • Hoe kun je voorkomen om zelf een Parkeerspookrijder te worden?

  Nu je op de hoogte bent van de valkuilen waarin parkeerspookrijders vaak belanden, wil je natuurlijk voorkomen dat je zelf in deze situatie terechtkomt. Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen om de juiste route te volgen en te profiteren van voordelig parkeren:

 • Word Member van Voordeligparkeren en profiteer van de leukste acties: Meld je via onze website aan als member (onderaan de pagina). Als member ben je altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwste kortingsacties en speciale aanbiedingen. Door lid te worden, voorkom je dat je kortingen mist en profiteer je van exclusieve deals.

 • Blijf Op de Hoogte: Als member ontvang je maandelijks updates in je inbox, met informatie over de meest voordelige parkeertarieven in de grotere steden in Nederland. Deze updates helpen je om altijd op de hoogte te blijven van de beste parkeermogelijkheden.

 • Plan Vooruit: Plan en reserveer vooraf je parkeerplek. We laten je weten waar en wanneer je kunt parkeren tegen de meest gunstige tarieven. Zo kom je nooit voor een volle garage of torenhoge parkeertarieven te staan. Check ook altijd even je reserveringsbevestiging wanneer je bij ons een parkeerplek reserveerd. Daar kunnen soms nuttige aanwijzigen of bijzonderheden rondom je reservering staan.

 • Gebruik Onze Website: Raadpleeg onze website voordat je de weg op gaat. Hier vind je gedetailleerde informatie over onze parkeerlocaties en tarieven, zodat je je reis kunt plannen en onaangename verrassingen kunt vermijden.

 •