Menu

Reserveren bij ParkingYou

Ga je een dagje naar Eindhoven, Rotterdam of Amsterdam en wil je graag verzekerd zijn van een parkeerplaats? Reserveer dan vooraf jouw parkeerplaats via ParkingYou!

Reserveren bij ParkingYou
Reserveren bij ParkingYou

Bij ons kan je altijd eenvoudig en voordelig vooraf een parkeerplaats reserveren bij één van onze parkeerlocaties. Dan ben je sowieso verzekerd van een fijne parkeerplaats. De prijzen variëren per product! Ben er snel bij want hoe eerder je reserveert hoe goedkoper de parkeerplaats. 

Reserveren in Eindhoven

Reserveren in Rotterdam  

Reserveren in Amsterdam

 

Evenementen

DomusDela


Hoe werkt het? 

Het reserveren en parkeren via ParkingYou heel eenvoudig. Selecteer op onze website het product en de datum waarop je wil reserveren. Op onze reserveringswebsite vindt je vervolgens meer informatie over het product. Vul jouw gegevens in en betaal via IDEAL of Creditcard. Jouw parkeerplaats is gereserveerd! Je ontvang een bevestigingsmail met alle belangrijke informatie met betrekking tot het in- en uitrijden. Lees deze goed door zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Het in- en uitrijden verschilt namelijk per locatie. Op locatie kan je door middel van kentekenherkenning of een QR code inrijden. Ook al staat de garage op vol, zal er altijd een plaatsje gereserveerd zijn voor jou. Je hoeft achteraf ook niet meer langs de kassa. Parkeren was nog nooit zo voordelig en eenvoudig!