WIN-ACTIE (gesloten): 4 tickets rondvaartboot + gratis parkeren

11 jul. 2023

Deze win-actie is gesloten. De winnaar heeft haar kaartjes en parkeerticket in ontvangst genomen!
Deze zomer maak jij kans op 4 tickets voor een rondvaartboot op de grachten van Amsterdam + een dag gratis parkeren. Lees onder de video hoe je kans kunt maken!

WIN-ACTIE (gesloten): 4 tickets rondvaartboot + gratis parkeren

 

WINACTIE: 4 tickets voor een rondvaartboot + een dag gratis parkeren in Amsterdam

Lau de parkeervrouw ging een dagje op pad in het bruisende Amsterdam. Er valt een hoop te ontdekken. Zo kun je eindeloos shoppen in de 9 straatjes, rondslenteren door de Jordaan, talloze musea bezoeken of een dagje op de rondvaartboot.

Deze zomer maak jij kans om samen met je vrienden/familie 4 tickets te winnen voor een rondvaartboot over de Amsterdamse grachten + één dag GRATIS parkeren in Amsterdam bij Parking Plantage. De parkeerlocatie bevindt zich vlakbij de opstapplaats van de boot van Amsterdamboothuur.nl. Na de boottocht kun je natuurlijk de rest van Amsterdam verkennen. Vanaf de parkeerlocatie Parking Plantage, loop je in 20 minuten naar het centrum of pak je de tram. Deze brengt je in enekele minuten naar het centrum.Hoe kun je kans maken?

​ZO MAAK JE KANS: -         Volg @parkingyou.nl op Instagram , op Facebook, of beide)-        Tag wie je meeneemt op de boot of tag iemand die deze win-actie ook moet zien!

De winnaar van de 4 kaartjes voor de rondvaartboot + een dag gratis parkeren in Amsterdam, maken we op 8 augustus bekend. Wie weet zit jij deze zomer nog met je vrienden of gezin op een boot over de Amsterdamse grachten!