Menu
Terug naar overzicht

Vacature Operations Coördinator

Vanwege groei zijn wij per direct op zoek naar een Operations Coördinator.

Vacature Operations Coördinator
Vacature Operations Coördinator

Vacature Operations Coördinator ParkingYou

Wij zijn een jonge en dynamische organisatie uit Eindhoven. Gespecialiseerd in het beheren en exploiteren van parkeerlocaties in Nederland. Wegens onze explosieve groei zijn wij opzoek naar een Operations Coördinator.

Jouw nieuwe functie
Als Operations coördinator ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor de operationele processen van al onze parkeerlocaties. Je draagt bij aan het ontwikkelen en bewaken van die processen, zodat de kwaliteit, efficiency en servicegraad worden verhoogd waardoor eindklanten dagelijks kunnen parkeren in schone en veilige parkeerlocaties. Je werkt hierin nauw samen met de Operationeel Manager. 

Jouw doel is om de structuur en organisatie op de werkvloer verder te optimaliseren. Je bent de spil tussen je collega’s van support en de parking hosts in het veld. Technische problemen worden adequaat opgevolgd, contacten goed onderhouden en verbeteringen proactief doorgevoerd. In de deze functie heb je daarom ook regelmatig overleg en evaluaties met leveranciers.

Taken en verantwoordelijkheden:
-    Coördinatie van de dagdagelijkse werkzaamheden in de garages (schoonmaak en preventief onderhoud) en incidentele controle op de uitvoering van deze werkzaamheden
-          Coördinatie rondom storingen
-          Coördinatie rond geplande werkzaamheden bij parkeerlocaties
-          Verantwoordelijk voor het behalen van de volgende targets:
           afname aantal storingen/breakdowns
          
afname aantal calls
 
         realisatie aantal gebudgetteerde declarabele uren
-          Opstellen van de (storing)roosters van de parkinghosts
-          Dagelijks verwerken van tickets die onder de verantwoording van de Operationeel Coördinator vallen
-          Periodieke overleggen en dagelijkse recaps met de parkinghosts
-          Regisseur voor evenementen waar onze parkeerlocaties bij betrokken zijn
-          Aanleveren van benodigde gegevens t.b.v. maand- en kwartaalrapportages

Functie-eisen
Om succesvol te zijn als Operations Coördinator beschik je tenminste over een HBO werk- en denkniveau en heb je minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Je bent energiek, pragmatisch en enthousiast. Als Operations Coördinator heb je goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal en kun je schakelen op verschillende niveaus. Je hebt ervaring met MS Office en ervaring met Parkeer Management Systemen is een pré.

Je bent creatief in het bedenken van maatwerk oplossingen en met name bij evenementen heb je een groot inlevingsvermogen. Uiteraard ben je op de hoogte van de marktontwikkelingen en hou je het belang van de parkeerders altijd voor ogen.

Tot slot zorg je voor goed relatiebeheer met bestaande opdrachtgevers en geeft hen bij tijd en wijle de aandacht die zij verdienen. Je handelt pro-actief en zorgt op die wijze voor een uitstekende relatie met al jouw klanten.

Wat kun je verwachten?
Je krijgt een marktconform salaris, afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring. Ook hanteren we 26 vakantie dagen op basis van een 40-urige werkweek.

Over ons
Wij zijn een jong en hard groeiend bedrijf gespecialiseerd in het beheren en exploiteren van (openbare) parkeerlocaties, door heel Nederland. Wij onderscheiden ons door onze hands-on aanpak en “out of the box” denken en handelen. Onder het mom “work hard, play hard” zijn wij een hecht team waarbij we geen uitdaging uit de weg gaan en graag samen de week afsluiten met een borrel!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature mail dan je motivatie inclusief CV naar info@parkingyou.nl.