Menu
Terug naar overzicht

ParkingYou per 1 mei 2016 Exploitant Parking Philips Stadion!

PSV en ParkingYou hebben eenĀ overeenkomst gesloten voor het beheer en de exploitatieĀ van de parkeerplaatsen behorende bij het Philips Stadion.

ParkingYou per 1 mei 2016 Exploitant Parking Philips Stadion!
ParkingYou per 1 mei 2016 Exploitant Parking Philips Stadion!

ParkingYou zal, samen met de parkeerplaatsen romdom het stadion (P2 en P3), de 700 parkeerplaatsen in de parkeergarage buiten de wedstrijden om commercieel exploiteren voor PSV.

“Een mooie samenwerking”, aldus Raymond Derijck,  directeur ParkingYou. “Samen met PSV spelen we in op de discussie omtrent de hoge parkeertarieven in de binnensteden van het land. Door de tarieven te verlagen is Parking Philips Stadion de goedkoopste openbare parkeergarage in de stad geworden, het uurtarief bedraagt € 1,20 en het maximale dagtarief is € 6,00. Dit samen met een actieve benadering van de markt en focus op service zal resulteren in een stijgende bezettingsgraad en tevredenheid bij de gasten van de parkeergarage"

Over ParkingYou

ParkingYou beheerd en exploiteert sinds 2014 parkeerlocaties in diverse steden in Nederland. ParkingYou onderscheid zich door haar servicegerichte en hands-on aanpak ten aanzien van beheer en exploitatie.

Persbericht PSV

https://www.psv.nl/psv/nieuws/artikel/parkeer-voordelig-in-parking-philips-stadion.htm