Menu
Terug naar overzicht

ParkingYou opent een garage in hartje Rotterdam!

Midden september 2016 opent ParkingYou de deuren van haar 1e parkeerfaciliteit in Rotterdam.

ParkingYou opent een garage in hartje Rotterdam!
ParkingYou opent een garage in hartje Rotterdam!

De parkeergarage bevindt zich naast het inconische gebouw "De Hofpoort" met als adres Hofplein 20, Rotterdam. De Hofpoort is ontworpen door architect P. Zandstra. De 95 meter hoge Hofpoort is vernoemd naar één van de tien stadspoorten in het 16e eeuwse Rotterdam.  De onderste bredere lagen bevatten een parkeergarage voor 300 auto’s.

De openbare parkeergarage met 300 plaatsen is een uitkomst voor het centrum van Rotterdam, waar parkeerplaatsen schaars zijn. Hier zijn namelijk tal van hotspots te vinden, variërend van de restaurants van Francois Geurds, Hilton Hotel en uiteraard de Markthal en de Koopgoot zijn allen (na)bij de parkeergarage.

Met de opening van deze nieuwe parkeergarage breidt ParkingYou haar positie in Nederland verder uit. 

“Parking Hofplein is met een tarief van € 0,80/ 20 minuten de goedkoopste parkeergarage van Centrum Rotterdam. Ten opzichte van onze concurentie zijn we tot wel 40% goedkoper. Hiermee spelen we in op de discussie rondom de hoge parkeertarieven, ParkingYou laat net als bij haar andere locaties zien dat parkeren tegen voordelige tarieven mogelijk is", aldus Raymond Derijck, algemeen directeur van ParkingYou.

Parkeerders zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week welkom. Alle gangbare betaalpassen en creditcards worden geaccepteerd door de betaalautomaten, maar parkeerders kunnen ook vooraf online voordelig hun parkeerplaats reserveren en op kenteken de parkeergarage in- en uitrijden.