Menu
Terug naar overzicht

ParkingYou is niet meer te missen in Eindhoven!

In april opende ParkingYou haar derde en vierde parkeerlocatie in Eindhoven, namelijk Parking TD – Gebouw en Parking Fellenoord.

ParkingYou is niet meer te missen in Eindhoven!
ParkingYou is niet meer te missen in Eindhoven!

In maart opende ParkingYou haar derde en vierde parkeerlocatie in Eindhoven, namelijk Parking TD – Gebouw en Parking Fellenoord. De afgelopen maanden hebben zij hard gewerkt om deze parkeerlocaties te vernieuwen zodat ze voldoen aan de strengen kwaliteitseisen. Zo is de signing compleet aangepast en is er nieuwste parkeerapparatuur geplaatst om ervoor te zorgen dat iedere bezoeker voordelig, eenvoudig en snel kan parkeren.

Met deze twee nieuwe locaties is ParkingYou niet meer te missen in het centrum van Eindhoven. Concurrenten Q-park en P1 Parking zijn hierdoor ook niet meer de enige grote parkeerdienstleners in het centrum van Eindhoven. Raymond Dereijck, directeur van ParkingYou gaf het volgende aan, “In het centrum van Eindhoven waren we al goed vertegenwoordigd door de exploitatie van Parking Philips Stadion en Parking DLL maar deze derde en vier locaties laten zien dat wij niet meer te missen zijn als parkeerdienstverlener in Eindhoven maar ook in Nederland in het algemeen. We zijn dan ook erg trots op de groei die we hebben doorgemaakt in onze thuisstad! “

Parkeren in Eindhoven wordt door de komst van ParkingYou ook steeds voordeliger. Met een uurtarief van €1,20 en max dagtarief van €6,- bij drie van de vier locaties is ParkingYou vele male goedkoper dan de concurrentie. Ook bij Parking DLL parkeer je nog steeds voordeliger met een maximaal dagtarief van €9,50. Momenteel is ParkingYou ook bezig met het lanceren van een reserveringsysteem voor al haar locaties. Je kan dan vanaf €3,- per dag een parkeerplaats reserveren! Je kan momenteel al een parkeerplaats reserveren voor Parking DLL, Parking Fellenoord en Parking Shopping Center Rotterdam. 

Parking TD - Gebouw is al feestelijk geopend maar in juni zal ook Parking Fellenoord feestelijk geopend worden met een leuke winactie en speciale dagtarieven.