Menu
Terug naar overzicht

Parkeer het 1e uur gratis bij Parking DLL!

In maart openden we onze nieuwe gargage Parking DLL in Eindhoven! De garage ligtĀ midden in het centrum van Eindhoven bij de Heuvel Galerie.

Parkeer het 1e uur gratis bij Parking DLL!
Parkeer het 1e uur gratis bij Parking DLL!

Daarbij komt kijken dat wij scherpe prijzen hanteren in vergelijking met de hoge prijzen van andere garages in Eindhoven. Je betaald maar €2,- per uur en maximaal €9,50 per dag! 

Sinds oktober hebben wij nu ook de ondergrondse garage geopend voor bezoekers ! In eerste instantie werd deze alleen nog maar gebruikt door medewerkers van het kantoorpand De Lage Landen en was alleen het bovendek beschikbaar voor bezoekers. De ondergrondse garage is compleet gerenoveerd. Er zit een nieuwe vloer in, alles is opnieuw geschilderd en er is nieuwe apparatuur geplaatst zodat de garage voldoet aan de ParkingYou eisen. Zowel de garage en het bovendek zijn nu doordeweeks na 17:30 en in de weekenden beschikbaar voor bezoekers! 

Om de opening van de garage goed te vieren parkeer je nu in de weekenden het 1e uur gratis! Je trekt bij het inrijden een kaartje en de korting wordt automatisch verrekend bij de kassa.