Menu
Terug naar overzicht

De leukste Valentijncadeaus van 2019!

14 februari komt steeds dichterbij en als je een romanticus bent, weet je wat dit betekent. Juist, Valentijnsdag!

De leukste Valentijncadeaus van 2019!
De leukste Valentijncadeaus van 2019!

Op deze dag kan jij je grote liefde eens extra in het zonnetje zetten. Aangezien niet iedereen het even uitgebreid viert en het altijd weer lastig is om iets leuks te bedenken, hebben wij enkele tips voor jullie op een rijtje gezet! Van kleine & goedkope tot uitgebreide en speciale cadeaus.

 

1.      Een avondje uit!

Stuur hem een kaart of foto op en schrijf op de achterkant dat je hem of haar graag wilt verrassen met een avondje uit. Prik een datum en neem hem of haar mee naar een cabaretier, film, toneelstuk of concert.

 

2.      Een mand vond al zijn/haar favoriete eten

Houden jullie het klein? Ze zeggen altijd dat liefde door de maag gaat dus maak een leuk voedselpakket met al zijn/haar favoriete snacks, drankjes, kazen enzovoort. Stop er ook een wijntje bij, zoek een leuke film uit en ga een avondje lekker genieten!

 

3.      Samen genieten in de sauna

Zijn jullie allebei toe aan een ontspannend dagje na alle drukte op werk? Boek dan een wellness arrangement en ga lekker ongestoord samen relaxen. Op deze manier kan je echt even een dagje ontsnappen aan de drukke buitenwereld.

 

4.      Sieraden

Het klinkt super cliché maar sieraden zijn altijd goed! Probeer van te voren te achterhalen of hij/zij nog wensen heeft en verras je geliefde. Verschillende webshops hebben speciale Valentijnspagina’s met de mooiste sieraden en accessoires voor hem en haar.

 

5.      Inside jokes

Hebben jullie altijd lol over bepaalde trekjes, dingen die hij/zij doet of wat hij/zij niet kan? Maak er dan een leuk cadeau van! Is je vriend of vriendin een extreme kattenliefhebber, koop hem/haar voor de grap een kattenkussen. Een persoonlijk cadeau is altijd goed en het gaat bij Valentijnsdag immers ook vooral om het gebaar!

 

6.      Candlelight diner

Er zijn genoeg plaatsen in Nederland maar je romantisch kan dineren, maar wat is er nou romantischer dan een luxe diner op grote hoogte met tienduizenden lichtjes op de achtergrond? Je kan namelijk een reservering maken voor een prachtig diner in de Euromast in Rotterdam. Plak er een overnachting bij en maak er een heerlijk weekendje Rotterdam van! Wil je het liever klein houden? Maak dan een lekker diner thuis en dek de tafel romantisch op. Pak lekker uit met zijn lievelingsgerecht!