Menu

Verhoog de kwaliteit en maximaliseer het rendement!

ParkingYou is jouw partner op het gebied van parkeren. Onze actieve en creatieve aanpak zorgt voor hogere inkomsten zonder hoge investeringen.

Nieuwsgierig? Neem contact op!
 • Hoogwaardig beheer

  Een hoogwaardig operationeel beleid is essentieel om de bezoeker veilig en prettig te laten parkeren. Wij zijn daarom ook 24/7 beschikbaar voor iedere bezoeker.

 • Extra rendement

  Draag jouw parkeerlocatie over aan ons, dan maken wij van jouw parkeerlocatie een commercieel bedrijf en kan jij je focussen op jouw eigen core business.

 • Hoge bezettingsgraad

  Unieke samenwerkingen, innovatieve parkeersoftware en doordachte marketing campagnes vergroten de bezettingsgraad van jouw parkeerlocatie.

 • Innovatieve tools

  Pre-booking software, B2B partnersoftware en innovatieve marketingmiddelen zorgen voor hogere naamsbekendheid en online vindbaarheid van jouw parkeerlocatie.

Wie is ParkingYou?

Wij beheren, exploiteren en transformeren bestaande en nieuwe parkeerlocaties. Dankzij onze expertise en focus realiseren wij beter renderende openbare parkeerlocaties.

Door innovatieve toepassingen zoals pre-booking, doordachte marketingcampagnes en een hoogwaardig operationeel beleid zorgen wij ervoor dat de bezettingsgraad stijgt en er direct extra parkeerinkomsten worden gegenereerd. Iedere parkeerlocatie heeft een op maat aanpak nodig. Wij gaan daarom samen met jou rond de tafel zitten om te achterhalen wat de mogelijkheden zijn en houden jou altijd op de hoogte van de vooruitgang en onze initiatieven.

Maak kennis met ons team

Wat zeggen onze relaties?

Neil Gremmen
"Het ontzorgen van het beheer van parkeergarages voor eigenaren en de klantgerichte service richting gebruikers is belangrijk voor de totaal beleving van vastgoed. ParkingYou is voor ons een partner die ons helpt in het realiseren van deze doelstellingen." Neil Gremmen , Head of Asset Management

Nieuwsgierig?

Ben jij nieuwsgiering geworden naar de mogelijkheden? Wij maken graag een afspraak voor een kennismaking!

ParkingYou
Victoriapark 4, 5611 BM, Eindhoven
+31(0)40 8200 956
info@parkingyou.nl

Zoek je direct contact met iemand binnen ons team? 
Bekijk ons team

Nieuwsgierig?