Menu

Parkeer bij ParkingYou altijd voordelig en zorgeloos in het centrum!

Centraal, voordelig en snel online te reserveren, parkeren was nog nooit zo leuk.

Bekijk onze locaties
 • Dagje winkelen vanaf €3,- per dag!

  Ben dan verzekerd van een fijne parkeerplaats bij Parking Shopping Center Rotterdam! Parkeer vervolgens de gehele dag. Je rijdt eenvoudig in- en uit door middel van kentekenherkenning. Alle belangrijke informatie vind je in de bevestigingsemail. 

  Reserveer nu!
 • Parkeerticket Oranjevrouwen 1 juni 2019

  Ga jij de Oranjevrouwen ook aanmoedigen tijdens hun wedstrijd tegen Australië? Ben dan verzekerd van een fijne parkeerplaats, reserveer vooraf jou parkeerplaats bij Parking DLL of Parking Fellenoord vanaf €10,- per ticket! 

  Reserveer nu!
 • Concerten Guus Meeuwis 2019

  Dit jaar staat Guus opnieuw in het Philips Stadion in Eindhoven! Dit wordt de 14e editie van zijn immens populaire Groots met een zachte G concerten. Reserveer hier je parkeerplaats (na)bij het Philips Stadion!

  Reserveer nu!
 • Blijf op de hoogte

  Mis geen enkele winactie of kortingsactie en blijf op de hoogte van de nieuwste parkeerlocaties!

Wie is ParkingYou?

Altijd voordelig parkeren bij één van onze parkeerlocaties!

ParkingYou exploiteert parkeerlocaties in onder andere Eindhoven en Rotterdam. Wij vinden het belangrijk dat elke consument prettig, veilig en voordelig kan parkeren. Onze parkeerlocaties liggen in het centrum en we hebben geregeld acties!

Beheer jij vastgoed?

Verhoog de kwaliteit en maximaliseer jouw rendement!

Wij maken van elke parkeerfaciliteit een commercieel bedrijf! Door innovatieve toepassingen, doorgedachte marketingcampagnes en een hoogwaardig operationeel beleid zorgen wij ervoor dat je direct extra parkeerinkomsten genereerd.

Bekijk de mogelijkheden