15 februari '2019

Meet the Team! Maak kennis met Anique!

ParkingYou is het afgelopen jaar flink gegroeid en bestaat momenteel uit een team van zeven enthousiaste en hardwerkende medewerkers. Het leek ons daarom een leuk idee dat jullie de mensen achter ParkingYou leren kennen door middel van een serie interviewtjes!

 

Mijn eerste interview is met Anique. Ze is een paar maanden na de start van ParkingYou bij het team gekomen. Ze is tot nu toe eigenlijk de spil van de organisatie en helpt mee op alle fronten. Je kan haar hierdoor bijna alles vragen over ParkingYou. 

 

Wie ben je en hoelang werk je al bij ParkingYou?

Mijn naam is Anique Sanders en ik werk nu bijna 2 jaar bij ParkingYou.

 

Waar houdt jij je dagelijks mee bezig?

Voorheen hield ik me dagelijks bezig met de financiële administratie en daarnaast met allerlei zaken die voorbij kwamen. Sinds januari dit jaar is ons team uitgebreid en daarmee is mijn werkgebied ook veranderd. Vanaf nu ben ik verantwoordelijk voor het projectmanagement binnen ParkingYou. Dat betekent de opstart van nieuwe locaties, maar bijvoorbeeld ook interne projecten op het gebied van ICT of wet- en regelgeving. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor HRM en voor sales ondersteuning, met name het contractbeheer.

 

Wat trok jou aan in ParkingYou en wat vind jij het leukst aan jouw werk?

Wat mij aantrok in ParkingYou is het kleinschalige karakter en het feit dat het zo’n jong bedrijf is. Daardoor kan je zelf veel betekenen en ook je werk vorm geven. Daarnaast hebben we een fijne informele werksfeer en is er heel veel mogelijk. Het allerleukst vind ik de diversiteit in werkzaamheden en het meemaken van de groei van het bedrijf.

 

ParkingYou is een innovatieve en redelijk nieuwe speler binnen de parkeerwereld. Wat vind jij sterk aan de manier hoe ParkingYou zich positioneert in de markt?

Ik vind ParkingYou sterk omdat wij anders durven te zijn en niet bang zijn voor de ‘grote namen’.  We zetten de parkeerwereld op z’n kop en daar zijn we trots op!

Sluiten