Menu
Back to overview

Parkeer met Koningsdag bij ParkingYou

Dit weekend is het weer zover, Koningsdag! Ga jij ook feesten of lekker speuren naar koopjes op de markt?

Parkeer met Koningsdag bij ParkingYou
Parkeer met Koningsdag bij ParkingYou

Zowel in Eindhoven als in Rotterdam is ook dit jaar weer genoeg te doen tijdens Koningsnacht. Door de hele stad zijn er stages opgebouwd, activiteit gepland en markten opgebouwd. Ga je dit jaar ook naar één van deze toffe steden om koningsdag goed te vieren? Parkeer dan bij één van onze parkeerlocaties en ben in ieder geval al voordelig uit met parkeren! 

ParkingYou Eindhoven

In Eindhoven hebben we inmiddels vier parkeerlocaties geopend. Alle vier zijn goed bereikbaar tijdens Koningsdag. Let wel op de Kanaalstraat en Vestdijk worden afgesloten zodra de parkeer garage bij de Heuvel Galerie en onze parkeergarage Parking DLL vol zijn. Wil je daar parkeren? Kom dan tijdig naar Eindhoven. Je kan hier voor maximaal €9,50 per dag parkeren. Parking Fellenoord, TD - Gebouw en Philips Stadion zijn goed bereikbaar. Door het centrum hebben wij verschillende borden opgehangen met een routeaanbijding. Volg deze en je kan gegarandeerd voordelig parkeren! Bij alle drie de locaties parkeer je voor maar maximaal €6,-! Dit is veel voordeliger dan de andere parkeergarages in de stad. 

 

ParkingYou Rotterdam

Ga je naar Rotterdam? Parkeer dan voordelig bij Parking Hofplein in het centrum van Rotterdam! Je kan hier voor maximaal €10,- per dag parkeren in het koningsdagweekend. De ingang van de garage is aan de Couwenburg. Dat betekent dat je het beste vanaf de Schiekade naar de garage kan rijden. Ga al voor de Hofplein rotonde linksaf de Heer Bokelweg in. Ga vervolgens de eerste weer rechts. In Rotterdam hebben we op verschillende plaatsen borden opgehangen met een routeaanduiding. Ook bij het winkelcentrum Alexandrium zijn er verschillende activiteiten tijdens Koningsdag! Je kan versvolgens voordelig parkeren bij Parking Shopping Center Rotterdam op de Watermanweg voor maar maximaal €9,- per dag!