Menu
Back to overview

Meet the Team! Maak kennis met Roel!

ParkingYou is het afgelopen jaar flink gegroeid en bestaat momenteel uit een team van zeven enthousiaste en hardwerkende medewerkers. Elke maand interviewen we een andere medewerker.

Meet the Team! Maak kennis met Roel!
Meet the Team! Maak kennis met Roel!

Deze maand interviewen we Roel, onze Parking Host in Eindhoven. We lopen een dagje met hem mee! Hij werkt inmiddels een jaar bij ParkingYou en is verantwoordelijk voor de locaties in Eindhoven.

 

Wie ben je, wat zijn je hobby’s en hoelang werk je al bij ParkingYou?

Ik ben Roel Smeets, Mijn hobby is scouting. Hier ben ik al 18 jaar lid en 5 jaar leiding van de welpen (jongens 7-11). Sinds 3 december 2018 ben ik in dienst bij ParkingYou als technical Parking Host.

 

Hoe ziet een normale werkdag er voor jou uit?
Ik ben verantwoordelijk voor de parkeerlocaties: Phillips stadion, DLL (de Lage Landen),  Fellenoord, TD-gebouw als onze grote openbare locaties. Verder ben ik nog voor verantwoordelijk voor een 8tal kleinere parkeerlocaties in Eindhoven voor abonneehouders. Bij al deze locaties zorg ik ervoor dat het zwerfafval en groenafval netjes is opgeruimd. Verder zorg ik ervoor dat alle apparatuur netjes onderhouden is en naar behoren werkt.

 

Een normale werkdag verschilt altijd. Ik loop ‘s ochtends mijn rondes op een aantal locaties en zorg ervoor dat als er tickets aangevuld moeten worden deze aangevuld zijn. De tickets bij de uitritten worden weggegooid en al het zwerfafval wordt opgeruimd. Gedurende de dag zorg ik ervoor dat alles met betrekking tot het bijhouden/toevoegen van abonnees in de online systemen wordt ingevoerd, zodat men zonder problemen kan parkeren bij een van onze locaties.

 

Wat is jouw taak zodra er een storing is bij één van de parkeerlocaties?

Mocht er een storing zijn op een van mijn locaties zorg ik dat ik hier snel ter plaatse kan zijn om te kijken wat de storing is en hoe deze op te lossen. Mocht het zijn dat ik de leverancier van de apparatuur moet inschakelen bel ik deze en zorg ik ervoor dat ze de juiste informatie hebben om snel te kunnen schakelen om de storing op te lossen.

 

Op wat voor manier draag je bij aan een goede klanttevredenheid?

Mocht een van onze klanten een vraag hebben ofwel telefonisch ofwel via de mail zorg ik ervoor dat onze klant adequaat geholpen wordt. Moet ik iets in onze systemen invoeren of ter plaatse iets oplossen zorg ik dat nadat dit is gedaan onze klant op de hoogte wordt gesteld van de situatie.

 

Wat trok jou aan bij ParkingYou en wat vind je het leukst aan je werk?

Wat mij aantrok aan ParkingYou is het feit dat het een jong bedrijf is waar veel groei in zit.

Ik krijg alle ruimte om mijzelf te ontwikkelen binnen het bedrijf. De flexibiliteit en verantwoordelijkheid die je meekrijgt bij deze baan heeft mij ertoe doen besluiten om hier te beginnen als Parking Host. Het jonge en enthousiaste team is altijd fijn om mee te werken.