Menu
Back to overview

Meet the Team! Maak kennis met Marloes!

ParkingYou is het afgelopen jaar flink gegroeid en bestaat momenteel uit een team van zeven enthousiaste en hardwerkende medewerkers.

Meet the Team! Maak kennis met Marloes!
Meet the Team! Maak kennis met Marloes!

Het leek ons daarom een leuk idee om ons voor te stellen aan jullie door middel van een serie interviewtjes!

 

Ons derde interview is met Marloes. Ze is sinds juni vorig jaar fulltime bij ons in dienst nadat ze een half jaar gedetacheerd was. Zij houdt zicht bezig met de Marketing & Communicatie van ParkingYou. Daarnaast weet zij inmiddels ook veel van parkeersysteem. Klanten kunnen dan ook bij haar terecht met allerhande vragen.

 

Wie ben je, wat zijn je hobby’s en hoelang werk je al bij ParkingYou?

Mijn naam is Marloes van der Kall, ben 23 jaar en kom uit Eindhoven. In mijn vrije tijd volleybal ik twee keer in de week, luister ik veel muziek en onderneem ik veel met vrienden. Inmiddels werk ik sinds juni fulltime bij ParkingYou nadat ik een half jaar gedetacheerd was bij ParkingYou.

 

Waar houdt jij je dagelijks mee bezig?

Ik ben verantwoordelijk voor alle Marketing en Communicatie van ParkingYou. Dit betekent dat ik me onder andere bezig houd met social media marketing & advertising, de signing in alle parkeerlocaties en het bedenken en uitvoeren van marketing campagnes. Daarnaast ben ik continue bezig ben met het ontwikkelen, bijhouden en verbeteren van onze websites.

 

Wat trok jou aan in ParkingYou en wat vind jij het leukst aan jouw werk?

Wat mij erg aantrok aan ParkingYou was de informele werksfeer, de visie van Raymond en het enthousiasme over parkeren. Leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling, vrijheid en de vele verantwoordelijkheden die ik krijg. Hoe creatiever de marketing ideeën hoe beter. Dit maakt mijn werk dan ook zo leuk. Daarnaast vind ik het ook erg mooi om de groei van het bedrijf mee te maken en daar deel van uit te maken.   

 

ParkingYou is een innovatieve en redelijk nieuwe speler binnen de parkeerwereld. Wat vind jij sterk aan de manier hoe ParkingYou zich positioneert in de markt?

Ik vind ParkingYou een sterk bedrijf omdat wij anders durven te zijn en niet bang zijn om out of the box te denken. Op operationeel, organisatorisch en marketing vlak blijven wij innoveren en komen wij met innitatieven die geen één ander parkeerbedrijf heeft gedaan. Wij zijn echt trots op wat we bereikt hebben en zetten daarmee de parkeerwereld op zijn kop!