Menu
Back to overview

Meet the Team! Loop een dagje mee met Arthur!

ParkingYou is het afgelopen jaar flink gegroeid en bestaat momenteel uit een team van zeven enthousiaste en hardwerkende medewerkers.

Meet the Team! Loop een dagje mee met Arthur!
Meet the Team! Loop een dagje mee met Arthur!

Elke maand interviewen we een andere medewerker. Deze maand interviewen we Arthur, onze Parking Host in Rotterdam. We lopen een dagje met hem mee! Hij werkt inmiddels een jaar bij ParkingYou en is verantwoordelijk voor Parking Hofplein, Shopping Center Rotterdam en Admiraliteitskade in Rotterdam. Je kan hem dan ook alles vragen over deze locaties!

 

Wie ben je, wat zijn je hobby’s en hoelang werk je al bij ParkingYou?

Ik ben Arthur Verkerk, 47 jaar en kom uit Rotterdam. In mijn vrije tijd onderneem ik vaak iets met mijn vriendin, luister ik muziek en kijk ik naar voetbal. Ik ben een groot fan van Feyenoord. Inmiddels werk ik een jaar bij ParkingYou.

 

Hoe ziet een normale werkdag er voor jou uit?

Een normale werkdag bestaat vooral uit het bijhouden van de locaties. Ik zorg er onder andere voor dat de apparatuur goed werkt en schoon is en zorg er voor dat er geen vuil in de garage ligt. Daarnaast los ik eventuele problemen op met betrekking tot bijvoorbeeld abonnees en storingen. Als laatste ondersteun ik mijn collega’s op administratief gebied maar ook op veel andere gebieden. Zo moet er bijvoorbeeld soms extra signing worden geplaatst of hebben andere collega’s mijn hulp nodig bij storingen.

 

Wat is jouw taak zodra er een storing is bij één van de parkeerlocaties?

Ik ben verantwoordelijk voor onze locaties in Rotterdam. Zodra er een storing is, moet ik zelf zo snel mogelijk in actie komen om het probleem te achterhalen en een oplossing te vinden. Ik kijk in de systemen of ik het van een afstand kan oplossen en zo niet dan rijd ik er heen. Kan ik de storing uiteindelijk zelf niet oplossen dan stuur ik mijn collega’s of de leverancier verder aan.

 

Wat trok jou aan bij ParkingYou en wat vind je het leukst aan je werk?

Wat me aantrok is de informele sfeer en de mogelijkheid om bij te dragen aan een snel groeiende organisatie, het leukst is wel de vrijheid en de afwisseling in mijn werk.