03 januari '2018

vacature: PARKEERBAAS M/V

ParkingYou groeit hard en is daarom op zoek naar een PARKEERBAAS m/v (40 uur) Wie ben jij? Parkeermanager, locatie verantwoordelijke, salesmanager, operations manager of Parkeerbaas; je mag de titel op je visitekaartje gewoon zelf kiezen. Je collega (Kantoorbaas) zal ze voor je bestellen maar de rest regel je zelf. Een zelfstandige aanpakker en een echte steunpilaar. Je weet precies wat je moet doen en welke zaken prioriteit hebben, omdat je graag werkt aan de hand van een doordachte planning en goed georganiseerd bent. Dat is wel zo praktisch, want aan afwisseling geen gebrek in jouw rol.

Je communiceert proactief, duidelijk en speelt altijd kort op de bal. Bijvoorbeeld als je vragen van klanten beantwoordt of overleg pleegt met opdrachtgevers, leveranciers of collega's. Je voelt je dan ook als een vis in het water in een commerciële omgeving die in het teken staat van snel resultaat boeken waar men duidelijk en direct met elkaar communiceert.

We zoeken dan ook iemand die:

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de operationele en commerciële resultaten van de parkeerlocaties. Je stuurt de Parking Hosts aan en zorgt samen met hen voor prettig gebruik van de parkeerlocaties. Je bent het aanspreekpunt voor de lokale ondernemers, autoriteiten en opdrachtgevers. Samen met de directeur bepaal je de USP’s en commerciele en operationele kansen van de parkeerlocatie, JIJ zet deze vervolgens om in daden en resultaten. Je creëert kansen door samenwerkingen maar voert ook gesprekken met de opdrachtgevers/partners van onze parkeerlocaties.

Je kan het zo gek niet bedenken. Als jij laat zien wat je kan, kun je het nog ver schoppen bij parkingYou.

Wie zijn we?

ParkingYou beheert en exploiteert parkeerlocaties door heel Nederland, wij maken parkeren gemakkelijk en aantrekkelijk dankzij onze creatieve aanpak. Parkeren 2.0 noemen wij dat. Of het nou gaat om een permanente of tijdelijke locatie, parkingYou weet wat te doen. Neem anders eens een kijkje op onze website, daar lees je precies hoe wij werken.

Wat wij bieden

Een zeer afwisselende job binnen een snel groeiend en jong bedrijf in een dynamische werkomgeving met haar kantoor in hartje Eindhoven. Wij zijn harde werkers en stoppen pas als het werk af is maar slaan ook zeker de vrijmibo niet over. Het salaris is afhankelijk van je werkervaring maar zeker marktconform.

Heb je er al zin in? Stuur dan een motivatie die ons triggert en je CV naar anique@parkingyou.nl  

Sluiten